Alarm İzleme Sistemi, İşletmeniz İçin Tam Korumadır.
Varlıklarınızı, çalışanlarınızı ve müşterilerinizi korumak sizin için önemlidir ve Alarm35 size bu rahatlığı sağlamak için doğru fiyatlarla doğru izleme çözümlerine sahiptir. Alarm35 tüm Türkiyedeki işletmeler için 24 saat alarm izleme hizmeti sağlar. İzleme merkezimiz, mülkünüz üzerinde bir alarm olması durumunda sizi uyaracak ve imha ya da izinsiz girişi doğruladıktan sonra zamanında polis ya da itfaiye ekiplerini sevk edecektir. Alarm izleme, iş hırsızlığı, vandalizm ve yangın tahribatından kaçınmanın ilk adımıdır.

Neden işiniz için neden izlenen bir alarmınız olsun?
1. İşletmenizin, varlıklarınızın ve çalışanlarınızın 24 saat, haftada 7 gün, yılda 365 gün korunması.

2. Alarm izleme raporları:

Alarm devreye girdiğinde / devreden çıkarıldığında
Sistemi kim kurdu / çözdü?
Birisi, işletmenin açık veya kapalı olması gerektiğinde sistemi kurmayı / çözmey unutursa
3. Güvenlik sisteminize yangın alarm bileşenleri ekleyebilirsiniz, böylece hem hırsızlık hem de yangın algılama sistemi haline gelir. Hem yangın hem de hırsızlık için izleme, işletmenizin tamamen korunması anlamına gelir.

Artık sabit hatlı bir telefon kullanmıyorsanız, işletme alarmınız hem yangın hem de güvenlik sinyallerini izleme merkezine iletmek üzere de programlanabilir. Bütünleşik, iş alarmınız ve izleme merkezi arasında güvenli bir şekilde iletişim kuran özel bir hücresel yedekleme cihazı kullanır. Bu cihazlar yeni güvenlik sisteminizi ilk kurduğunuzda – veya daha sonraki bir tarihte kurulabilir.

Normal bir sabit hat hattınız olsa bile, bir hücresel yedekleme iletişim cihazını kurmak, bir elektrik kesintisi veya telefon hattı kesilmesi durumunda ekstra koruma için mükemmel bir güvenlik özelliğidir. Günümüz dünyasında, iş telefonunuzu çeşitli kaynaklardan temin edebilirsiniz. Her biri, güvenlik söz konusu olduğunda, kendi eksikliklerine sahiptir ve hücresel yedekleme, telefon hattı arızası durumunda alarm sinyalinizin merkez istasyona ulaşmasını sağlamaya yardımcı olabilir.


0 yorum

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Görüşme Başlat
Yardımcı olabilir miyim?
Alarm 35 Güvenlik Sistemleri
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?