2022 Yılının İlk Müjdesi. Fiyatlarımızı Türk Lirası' na sabitledik.

Dolar ile AHM ücreti ödemeye son. 2022 Yılından itibaren Alarm Takip Hizmeti, Alarm İzleme ve Haber Alma Hizmeti fiyatlarımızı Türk Lirası olarak sabitledik. Bu avantajlı fiyatlarımızdan yararlanmak için bizi arayın. 08504200257

Ödeme Planı

Alarm Sisteminizin bağlantı şekillerine göre fiyat belirlenmektedir.

XXTL/yıllık
  • Hırsız Alarmı
  • Yangın Algılama
  • Ambulans Hizmeti
  • Su Baskını
  • Gaz Kaçağı
  • Cam Kırılması
Alarm Bağlantı Şekilleri
Telefon Hattı
İnternet Ethernet
GPRS Sim Kart
GSM Sim Kart

Sigorta Poliçesi

Tam Kontrol

Alarm izleme hizmeti

Mobil Uygulama

Alarm sisteminizi tek bir platform üzerinden kontrol edebilirsiniz. Dilediğiniz gibi indirebilir, geniş ve etkili bir mobil uygulamaya sahip olabilirsiniz.

Açılış Takibi

İş yerinizi güvende tutmak için, iş yerinizin açılış ve kapanış zamanlarını sisteme tanımlamanız durumunda erken açılma veya geç kapanmada operatörlerimiz ve güvenli sesli yanıt sistemimiz sizi anında bilgilendirir.

Tatil Takibi

Tatilde olacağınız tarihleri sistem üzerinden tanımlayın, bu şekilde evinizi ekstra korumaya alalım. Alarm sisteminiz şifre ile açılsa dahi, operatörlerimiz ve güvenli sesli yanıt sistemi size anında bilgilendirsin.

Alarm Merkezi

Profesyonel operatörlerle 7 gün 24 saat boyunca hizmet veriyoruz. Gelen tüm sinyalleri sürekli olarak izliyor ve takip ediyoruz.

Sesli Yanıt

Alarm Merkezi operatörlerimiz her zaman sizin yanınızdadır. Anca dilerseniz özel güvenli sesli yanıt sistemi ile seçtiğiniz özel durumlar için bilgilendirici içerikler alabilirsiniz. Bu şekilde, alarm izleme maliyetiniz en aza iner.

Bildirimler

Akıllı telefonunuza yüklediğiniz uygulama ile alarm sisteminizde oluşan tüm durumlar anında cebinize gelir. Üstelik alarm, uyarı, bakım veya diğer sinyaller arasından, hangi durumlarda anlık bildirim almak istediğinizi kendiniz seçersiniz.

Alarm Takip Merkezi izmir

Alarm izleme merkezleri; 5188 sayılı Özel Güvenlik Yasasına göre kurulmuş olan ve Valilikler tarafından “Alarm İzleme Merkezi Kurma ve İşletme Yeterlilik Belgesi” almaya hak kazanmış,  İçişleri Bakanlığı tarafından denetlenen, İşyerleridir. 

Ev veya iş yerinde hırsızlık, yangın, su baskını, gaz kaçağı gibi tehditlerine karşı 7/24 güvenlik koruması sağlar. Hırsız alarmı, güvenlik kamerası, yangın alarmı, araç takibi ve geçiş kontrolü gibi uygulamaların otomasyon sistemlerini tek uygulamadan yönetebilmeyi sağlayan bulut teknolojisine sahiptir. Böylece, internet olan her yerden sisteme ulaşmak mümkündür.

Abonelik Sözleşmesi için tıklayınız.

NEDEN ALARM35 AHM?

10 Saniyede müdahale

İnternet (Ethernet) ve GPRS bağlantılı Hırsız Alarm Sistemlerinde iletişim ve müdahale hızımız 10 sn.dir. Uygulama üzerinden anında takip edebilirsiniz.

Hangi durumlara?

Soygun, Acil Sağlık, Su Baskını, Gaz Kaçağı, Yangın, Cam Kırılma, Sabotaj olaylarında Alarm Sisteminiz Haber Alma merkezimize sinyallerini iletir.

Sabotaj uyarısı

Alarm Sistemi kurulması gereken süre içinde sabotaja uğrasa dahi bunu algılar ve sabotaj alarmı oluşturur. Alarm Haber Alma Merkezimiz size bilgi verir ve gerekli aksiyonları alır.

Görüntülü Alarm doğrulama

Güvenlik kameranız ile alarm sisteminizi uyumlu hale getiriyoruz. Böylelikle alarm çalması durumunda sinyalin geldiği bölgeden görüntüye anında mobil uygulamanızdan erişebilirsiniz.

ulaşılabilirlik

Müşteri Hizmetlerimize çok hızlı bir şekilde ulaşırsınız. Uzun süreler boyunca santrallerde beklemezsiniz.

Detaylı Raporlama

Alarm Sisteminizin geçmişe dönük tüm sinyallerini, açılış kapanış ve arıza tarihlerinin detaylı kaydını alabilirsiniz.

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.

Bize Ulaşın

(850) 420 02 57

alarm@alarm35.com

Görüşme Başlat
Yardımcı olabilir miyim?
Alarm 35 Güvenlik Sistemleri
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?