Tüm Dünya bir virüs salgını ile karşı karşıya. Termal kamera vücut sıcaklığı tespit sistemi ile hastalığın bulaşmasına karşı önlemler almaktayız.

Yeni tip corona virüs (Covid-19) bulunduğu yüzeylerden, dokunma yoluyla insan vücuduna giriyor. Ancak virüsün vücut dışında ne kadar süre yaşadığı uzmanlar tarafından yeni aydınlatılıyor.

Virüs korkusundan insanlar halka açık yerlerde bir yerlere dokunmak istemiyor. Dirsekleriyle kapı açmaya çalışanlar, toplu taşımada tutamaçları tutmamak için özen gösterenler ve her sabah masalarını silen ofis çalışanları artık dünyanın her yerinde tanıdık sahneler olmaya başladı.

Günümüzün en büyük salgını Covid-19 olarak adlandırılan corona virüs salgınıdır. Bu virüs bulaşıcıdır. Dokunduğumuz yerlerden bulaşır. Güvenlik Sistemleri üreticileri de bu tip virüsler için özel kameralar geliştirmişlerdir.

Hikvision Ateş Taraması Termal Kameralar ± 0.3 ℃ değerine kadar hassasiyetle yolcular, taşıtlar ve alışveriş yapan kişiler gibi hareketli kalabalıklarda yüksek vücut sıcaklıklarını algılayabilir.

Hikvision Fever Screening Thermal Solution ile daha güvenli, daha hızlı, daha akıllı ve temassız olun!

Termal Ir Bullet Kamera

  • 160 x 120 çözünürlüklü yüksek hassasiyetli termal modül
  • NETD 40 mk’den az (@ 25 ° C, F # = 1.1)
  • Kontrast ayarını destekler
  • Lider termal görüntü işleme teknolojisi: Uyarlanabilir AGC, DDE, 3D DNR
  • 15 adede kadar ayarlanabilir renk paleti
  • Derin öğrenme algoritmasına dayanan güçlü davranış analizi işlevleri: Hat geçişi, izinsiz giriş, bölgeye giriş ve çıkış
  • Güvenilir sıcaklık-anomali alarmı
  • Gelişmiş yangın algılama algoritması
  • 2 MP çözünürlüğe sahip yüksek kaliteli optik modül
  • İki spektrumlu görüntü füzyonu, resim içinde resim önizlemesi Temperature exception  Fire detection Intrusion detection PoE

Vücut Sıcaklık Ölçüm Kamera Sistemi

İşyeri, ofis ve büyük ölçekli fabrikalara özel uzman teknik ekibimiz ücretsiz keşif yaparak işinize ve amacınıza en uygun ürünleri belirleyerek sizlere en ucuz maliyetli sistem teklifi sunuyoruz. Size özel ücretsiz keşif imkanımızdan yararlanmak için hemen formu doldurun yada bizi arayın.
Telefon : 0232 381 28 22 
Telefon : 0850 420 02 57

Termal Vücut Sıcaklık Ölçer Kamera Sistemi

Tüm zamanların en salgın hastalığı; corona virüsü olarak bilenen COVID-19 hastalığıdır. Hastalıkla mücadele ve yayılmasını önlemek için termal kamera sistemi bize büyük katkılar sağlamaktadır. Vücut ısı kontrolü yapan termal kameramız anlık analizler yaparak hastalık riski taşıyan kişilerin teşhis edilmesinde %97 başarı sağlamaktadır.

Termal kamera sistemi yapay zeka donanımına sahip bilgisayar ve ekipmanlarıyla birlikte bir bütün olarak montajı yapılmaktadır. Hızlı kurulum ve %3 yanılma oranı sayesinde virüsün yayılmasını büyük oranda engellememizi ve teşhis etmemizi sağlamaktadır.

Termal kamera sistemi yapay zeka yazılımı sayesinde anlık olarak birden fazla kişilerin taramasını ve vücut ısı ölçümlerini yapmaktadır. Bu özellik sayesinde kalabalık alanların kontrol edilmesi olası virüs taşıyan kişilerin teşhis edilmesi kolaylaşmaktadır.

İşletmenizin güvenliğini sağlamak olası risklere karşı önlem almak, çalışanların ve müşterilerinizin kendilerini güvende hissetmeleri için termal kamera sistemimiz %95 başarı oranı sayesinde güvende olmanızı sağlayacaktır.

Görüşme Başlat
Yardımcı olabilir miyim?
Alarm 35 Güvenlik Sistemleri
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?