Hikvision Dünyanın en büyük güvenlik sistemleri üreticisi olma avantajı ile girmiş olduğu Kablosuz Hırsız Alarm Dünyasında büyük başarılara imza atacaktır.

Hikvision, yenilikçi güvenlik kamerası ürün ve çözümlerinin dünya lideri tedarikçisidir. Sektörün en büyük Ar & Ge gücüne sahip olan Hikvision, ses ve görüntü kodlama, video görüntüsü işleme ve veri depolama gibi kilit teknolojilerin yanı sıra bulut bilişim, büyük veri ve derin öğrenme gibi geleceğin parlak teknolojilerinde de ilerlemeye devam etmektedir. Güvenlik kamerası sektörünün yanı sıra akıllı ev teknolojileri, endüstriyel otomasyon ve otomotiv elektroniği sektörlerine de uzanan Hikvision, uzun-vadeli vizyonunu karşılamayı hedefliyor.

Hikvision Kablosuz Hırsız Alarm Sistemi Seti ile tüm uç birimler kablosuz olarak sisteme entegre edilmektedir.
Hikvision DS-PWA32-H Kablosuz Alarm Kontrol Paneli. Kablolu ve Kablosuz Network Desteği, Güvenilir 433Mhz İletişim Frekansı, Açık Alanda 800m Çalışma mesafesi, 32 Adet Kablosuz Cihaz Desteği sunmaktadır.
Hikvision Kablosuz Pır Hareket Dedektörü ile eviniz tam korumada.
Hikvision DS-PD1-MC-WWS Kablosuz Manyetik Kontak ile kapı ve pencereler koruma altına alınmaktadır.
Hikvision DS-19K00-Y Keyfob Uzaktan Kumanda. Alarm Kurma – Alarm Çözme – Panik Alarm tuşları ile sisteminizi kontrol edebilirsiniz.

Görüşme Başlat
Yardımcı olabilir miyim?
Alarm 35 Güvenlik Sistemleri
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?