Acil durum aydınlatma sistemleri, fabrikalarda, iş yerlerinde ve tüm binalarda elektrik kesintisi olduğunda otomatik olarak devreye girerek belirlenmiş bir süre boyunca ve yeterli düzeyde aydınlatma sağlamak için kullanılır.  Ancak acil durum aydınlatma sistemi kurulumunun da bir hesabı vardır. Gelişigüzel her yere her ürün takılmaz.

Şebeke elektriğinin kesilmesi veya yangın, deprem, sabotaj vb. nedenlere karşı acil durum aydınlatma sistemleri kurulmaktadır. Bu sistemlerde kullanılacak tüm aydınlatma ve kontrol cihazlarının da standartlara uygun sertifikalı ürünler olması zorunludur.

İnsanların şebeke geriliminin kesildiği bir acil durumda binalarda engellere takılmadan, düşmeden, yaralanmadan, paniğe kapılmadan kaçış yolları tıkanmaksızın güvenli bölgelere ulaşmasını sağlayacak acil durum aydınlatma sistemlerini yönetmelik ve standartlara uygun olarak tasarlıyor ve kuruyoruz.

Acil Durum Kaçış Yön Aydınlatma Armatürü (LED) ; Uzun koridorlarda , merdiven boşluklarında , otopark ve fabrikalar gibi geniş bir kullanıma sahiptir. Acil durum tahliye anında kaçış yolunun aydınlatılmasını sağlar.

Elektrik kesintisinde ve acilde 1 saat yanan yada acilde 3 saat yanan acil durum üniteleri en çok kullanılanlardandır.

Acil durum Aydınlatma fiyatı 180 TL+KDV den başlayarak ihtiyaca ve mekana göre fiyatları yükselir.

Acil Durum Aydınlatma Fiyatı

  • Elektrostatik toz boyadan imal edilmiş saç kasadır.
  • Mikroişlemci tabanlı kontrol sistemi
  • Sabit veya Taşınabilir
  • Şebeke Besleme gerilimine sahiptir 220V
  • Test butonuna basıldığında 60-180dk test moduna geçer.
  • Şebeke geriliminin varolduğunu gösteren yeşil gösterge LEDi mevcuttur.
Kategoriler: Genel

Görüşme Başlat
Yardımcı olabilir miyim?
Alarm 35 Güvenlik Sistemleri
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?